Thursday, May 29, 2008

sanna bråding

sanna bråding

har ju varit mycket spekulationer om vem den kvinnliga programledaren som åkt fast för droghandel är. spekulationer om carolina gynning, tilde fröling mfl har florerat. men nu går media ut med vem det är. sanna bråding. hon som verkat leva upp till rollen som förebild för unga genom bland annat p3 star och en hel del "svensson-vänliga" program. men tydligen bedrar skenet. trist.. förstår inte varför man kastar bort en sån chans. men vad vet jag liksom.


Wednesday, May 28, 2008

Sanna Bråding - The Plaza Club

















Sanna Bråding - The Plaza Club

Tuesday, May 27, 2008

Sanna Bråding och bantning

Senaste skvaller jag hört är att sanna bråding håller sin vikt med hjälp av Hoodia
att alltid vara i form kan inte vara lätt eller roligt.

Monday, May 26, 2008

Sanna Bråding och Anton Berg

För tredje året i rad leder Sanna Bråding och Anton Berg Sommartoppen i P3. Under åtta veckor turnerar duon Sverige runt och direktsänder P3:s klassiska listprogram som låter publiken rösta fram sommarens bästa låtar.

Pressbild på Anton Berg och Sanna Bråding:
http://www.sr.se/press/bildmapp/160167_130_170.jpg
Foto: Johan Ljungström/SR

Både Sanna och Anton jobbar vanligtvis med P3 Star och sänder programmet varsin helgdag. På lördagar är det musik och idoler med Sanna och på söndagar relationer och andra livsviktiga frågor med Anton.

Sanna, hur är det att återigen behöva jobba en hel sommar när alla andra är lediga?

– Det är nice! Hade jag inte tyckt att det var värt det så hade jag aldrig tackat ja till att sända Sommartoppen i P3. Jag känner mig fett privilegierad som får ha ett så roligt jobb. Och är det några som ska känna avund så är det de som är lediga i sommar!

Tredje turnén tillsammans, nu måste ni känna varandra utan och innan! Anton, berätta nåt skvaller om Sanna som vi andra inte känner till.

– Ojojoj, här finns det mycket att gräva upp! Jag vet inte var jag ska börja, Sanna är en tickande löpsedelsbomb. Men eftersom vi ska jobba ihop hela sommaren vill jag inte börja med ett mediebråk. Fast okej, en sak kan jag bjuda på: stencoola solglasögontuffa fotomodellsnygga Sanna Bråding har ett förflutet som... scout! Hon kan bygga vindskydd, knyta knopar, göra eld och leda tanter över gatan och det är ju tryggt när man ska på turné!

Sanna och Anton direktsänder Sommartoppen i P3 lördagar kl 14:03-16:00 med start i Kiruna 1 juli.

Så här ser turnéplanen ut för 2006:

1 juli Sommartoppen på Kirunafestivalen

8 juli Sommartoppen på Sundsvalls Gatufest

15 juli Sommartoppen på Oskarshamns 150-årsfirande

22 juli Sommartoppen på Östersjöfestivalen, Karlshamn

29 juli Sommartoppen på Storsjöyran, Östersund

5 augusti Sommartoppen på EM-festen, Göteborg

12 augusti Sommartoppen på Gävle Cityfest

19 augusti Sommartoppen på Malmöfestivalen

Fler pressbilder:
Sanna Bråding och Anton Berg, programledare för Sommartoppen i P3
http://www.sr.se/press/bildmapp/158787_113_170.jpg
Foto: Johan Ljungström/SR

Sanna Bråding
http://www.sr.se/press/bildmapp/160174_130_170.jpg
Foto: Johan Ljungström/SR

Banta

Saturday, May 24, 2008

Sanna Bråding i knarkhärva

Det går inget vidare för tjejerna från TV4:s gamla succé Tre Kronor. Johanna Sällström begick självmord och nu uppdagas det att Sanna Bråding är TV-kändisen som försett Stockholms kändiselit runt stureplan med kokain. Sanna med sin oskyldiga och folkliga framtoning kändes som ett helt otippat kort. Ifall det hade varit Carolina Gynning eller någon avdankad dokusåpaskådis hade det varit mer väntat.
Eller kanske inte. I Bret Easton Ellis roman Glamourama agerar fotomodeller terrorister, ingen misstänker dem och på grund av sitt kändisskap glider de omkring i ett overkligt jetsetliv mellan de olika attentaten och ingen förstår vad de egentligen sysslar med.
Möjligen förklarar detta Sannas medverkan i spekulativa Ett hål i mitt hjärta, men det är svårt att förklara hennes inblandning i detta. Sanna är flitigt anlitad till skillnad från många andra så pengar kan knappast varit det enda motivet, men trodde hon att hon kunde gömma sig bakom sin helylleprofil hur länge som helst?
Efter förhör där Sanna Bråding medgivit sin inblandning släpptes hon i fredags ur häktet, och åtal kommer förmodligen att väckas inom det närmaste. Hon riskerar därmed att dömas till ett par års fängelsestraff för langning och innehav.
Det blir förmodligen ingen mer ICA-reklam eller TV4-jobb för Bråding, det verkliga straffet blir förmodligen att hon i framtiden är hänvisad att jobba som programledare i ringprogram på TV3.

Thursday, May 22, 2008

Sanna Bråding i knarkhärvan

Så stod det klart att Programledaren som blivit häktad av polisen i samband med en knarkhärva är Sanna Bråding. Sorgligt. Jag är uppväxt med henne som TV-profil. Jag minns fortfarande henne som Tanja i tre kronor med konstiga kläder och smycken. Hon verkar dock vara en ganska ogillad offentlig person, vilket man kan tycka vad man vill om, men ibland tycker jag hon får utstå lite väl mycket skit. Fast å andra sidan, nu kanske beviset finns för varför hon är så pass ogillad. Om man som offentlig person och förebild för andra människor går och köper knark och sedan eventuellet säljer vidare till sina vänner så är man inte allt för klyftig. Det är ett jäkla onödigt drag att göra. Visserligen är det beroendeframkallande och är du fast är det inte så lätt att sluta men varför ens börja från första början..
Det är ju visserligen ingen ovanlighet att kändisarna i Hollywood drar en lina eller två så det kommer väl i Sverige också. Eller ja, det är säkerligen ganska stort böand sveriges kändisar redan nu. Förhoppningsvis är det inte bara snack från polisen sida om att gå hårt åt på knarkande kändisar, för de kommer annars alldels för lätt undan (i alla falla i USA). Men troligen är det mest en skrämmseltaktik då det känns dumt att gå ut med det offentligt om man har andra som man tror kan vara intressanta att haffa…

Well well. Det är alltid trevligt att gotta sig i andras misslyckande.

Apoteket och sexhandlen

Wednesday, May 21, 2008

Sanna Bråding och knark

Har ju hört en del på nyheterna om programledaren som åkt fast för kokaininnehav eller vad det nu var.
Att det är Sanna Bråding gjorde mig inte särskilt förvånad faktiskt.. det kunde man nästan räkna ut..
Hade först mina misstankar mot Carolina Gynning men ändrade mig ganska fort, tror hon är för smart för att hålla på med sådan skit =D
Kred svalaa blogg

Sunday, May 18, 2008

Sanna Bråding smickrad


Nästa år ska Magdalena Graafs självbiografiska bestseller "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" bli film.
Nu avslöjar hon att hon då gärna ser Sanna Bråding i rollen som sig själv - och Bråding är intresserad:
- Jag är jättesmickrad. Skulle jag få frågan så skulle jag gärna göra det, säger hon till Expressen.

Boken om Magdalena Graafs tragiska bakgrund blev en stor succé. Tidigare har hon sagt att hon själv kan tänka sig att spela huvudrollen när boken ska bli film.
Men i ”Videokväll hos Luuk” som sänds i SVT på söndag säger hon nu att hon tror det skulle kunna bli för jobbigt att själv tvingas gå igenom allt på nytt.
– Det skulle kanske vara som ett avslut på resan att få göra det. Men sen skulle det kanske bli lite väl att få uppleva det ytterligare en gång.
I programmet får hon frågan vem hon annars kan tänka sig i rollen:
– Sanna Bråding. Jag tycker att hon är tuff och hon kan nog göra många sidor.


Sanna Bråding smickrad

Sanna Bråding är smickrad över att Magdalena Graaf har henne som etta på sin lista över att gestalta den känslosamma rollen som henne själv:
– Jag är jättesmickrad och det är klart att om jag skulle få frågan så skulle jag gärna göra det. Men det där var bara vad hon sa själv i programmet, vi har inte pratat om det och de har inte börjat att casta än.

Hur skulle det vara att spela rollen som Magdalena i den här sorgliga, sanna historien?
– Jag förstår verkligen inte det hon har gått igenom men när man själv har gått igenom nåt väldigt svårt så finns det ändå mycket liknande som man kan referera till, känslomässigt. Och jag längtar tillbaka till skådespeleriet.


Sanna Bråding


Filmer, radiosuccéer och Idol-hysteri. Arbetsnarkomanen Sanna Bråding har ett finger med i det mesta just nu. Cafés Björn af Kleen bad henne berätta allt om förebilderna, prestationsångesten och sexskämten.

Det är fredageftermiddag och genrep i Idol-studion. Sanna Bråding stapplar över kamera-sladdarna i sina höga svarta stövlar, som hon behöver dubbla strumpor för att fylla ut. Hon småpratar med sidekicken Mogge Sseruwagi och sin producent via headset.
När Mogge repeterar en replik – ”en prata”, som det heter i tv-världen – och gör några dansmoves på scen småmobbar Sanna honom, säger att det är skönt att Mogge kör den äkta Idol-stilen.
– Det är därför jag gillar film- och tv-branschen, säger Bråding. Alla driver med varandra. Mycket sexskämt. Jag hookar ofta med teamen, kameramän och ljudkillar är så jävla sköna. Jargongen som uppstår bland folk som jobbar nätter och på långa turneér… Jag älskar den.
tv4 testade 14 programledare för årets Idol. Projektledaren Pelle Porseryd säger på typiskt branschspråk att Sanna och Mogge hade ”leverans i castingen”:
– Hon kan memorera och leverera med känsla. Första året var programledarna lite mer humor, förra året folkligare, nu är de lite creddigare. Målet var att hitta två personer som lirar med varandra. Med Mogge och Sanna har vi fått lite coolhet på köpet.
Enligt programchefen Åsa Sjöberg har Idol en ”briljant demografi”, det vill säga tittare mellan 12 och 59. En reklamförsäljares drömläge. Där spelar Sanna Bråding roll. Hon har hög ”likability”, säger Sjöberg. Potential att locka den magiska 15- till 20-årspubliken utan att skrämma iväg de äldre.
Mest beundrad är Bråding av unga tjejer.
När hon går ut för att röka mellan två tagningar beskriver en 20-årig frisörassistent Sannas stil – stövlarna, kort svart klänning, hårt åtdragen tofs – som ”en korsning mellan drottning Silvia och Fergie från Black Eyed Peas”. Lite längre bort står ett tiotal tjejer i tolvårsåldern från Hässelby.
– Hon är jättecool, flämtar de i kör. Hon är speciell. Mer av såna!

26-åriga Bråding är uppvuxen i Orminge söder om Stockholm. Det är även Ulf Lundell. Fler likheter finns. Hon har en lika karaktäristisk röst – släpigt hes. Och precis som söderslangen i Lundells debutroman Jack introducerade ett nytt språk i den svenska offentligheten på 70-talet har Sanna Brådings oborstat moderna gatusvenska förändrat tonen i dagens tv och mainstreamradio.
Hon kan inleda sitt musikprogram i P3 star med fraser som ”om en liten stund ska jag dra och hooka med Mando Diao”. Hennes välkomsthälsning på hemsidan: ”Yo yo yo, eeey len, wzzzup?!”
– Alla på P3 har alltid låtit likadant. Men Sanna har ett mer MTV-artat tilltal, inspirerat av amerikanska serier som Chapelle’s show. Hon klarade sig undan präktiga P3-sjukan, säger P3 star-kollegan Anton Berg.
Brådings ghetto-fab-attityd är lika populär bland tonårstjejer i Hässelby som den är impopulär bland pryda krönikörer på kvällstidningarnas nöjessidor. På samma sätt som Ulf Lundell höjdes till ikon av uppåtsträvande arbetarklassgrabbar betraktas Sanna Bråding i dag som förebildlig av förortskids.
– De som kommer fram på stan och vill snacka är tonårsbrudar, bekräftar Sanna. Många frågar hur jag fixade gluggen här (pekar på sin nedre tandrad), de tycker det är en sexig grej. Men jag har inte gjort något, det bara är så här.
Eftersom hon aldrig försökt uppfostra sin publik har Sanna Bråding svårt att förstå varför hon uppfattas som en kvinnlig förebild. En gång vägrade hon röka på bild, det är allt, säger hon.
Förmodligen är det just bristen på präktighet och hennes lite dampartade överskott av handlingskraft som gör henne attraktiv bland yngre tjejer. Samt hennes tillbakalutade, fnissiga sätt att hantera artister. Det verkar plötsligt så lätt att göra karriär.
– I sina intervjuer bjuder hon på sig själv och tar plats utan att skymma. Hon tramsar, ofta är det artisten själv som tar initiativet att börja prata allvar. Det är en ganska smart teknik, även om den inte är utstuderad, säger Anton Berg.
En lördag, när sångerskan Marit Bergman misslyckas med att lista sina fem favoritskivor i P3 star, räddar Sanna Bråding situationen genom att brista ut i ett av sina garv och själv fylla listan med ett exempel.
– Som programledare ska jag vara klistret mellan akterna, säger hon. Min roll är att få programmet att flyta. Att vara där och se och lyssna, hela tiden komma in med en skön kommentar som passar. I Idol är det en stor utmaning eftersom det är direktsändning.
Brådings egen idol är Sarah Connor, Linda Hamiltons rollfigur i Terminator-filmerna. Hon har sett dvd-boxen ”minst 30 gånger”.
– Det var fyra år mellan ettan och tvåan. Och däremellan hade Linda Hamilton deffat så sjukt mycket. Jag tränade också skitmycket då. Okej, hon mådde inte så bra. Men hennes kropp, du vet, den är så här: ”Aaaaah!” Det finns en scen i tvåan där hon springer i en korridor på tårna som en katt. Hon är så jävla fit i den filmen.

Tre dagar senare träffas vi igen, på ett hotell på Nybrogatan i Stockholm. Sanna har stora guldringar i öronen, guldgröna naglar som hon fixar var tredje vecka på ett ställe vid Hötorget och vita Adidas med tjocka snören från Missy Elliot-kollektionen. Hon har ingen vakthund i släptåg, men önskar sig en bullterrier ”med Dior-halsband” som ska heta Drutten.
Under intervjun dricker hon vanligt svart kaffe. Vilar ena armen över soffryggen och gestikulerar med handen.
Sanna Brådings arbetsschema är fullt. Det har tagit en månad och många samtal till hennes mobilsvar (”Tjaaa det är Sanna” följt av Ice Cubes I started this gangsta shit) för att boka den här intervjun. Mellan Idol- och P3 star-jobben fortsätter skådespelarkarriären.
Hon slog igenom som Tanja i Tre kronor, överraskade som porrskådisen Tess i Lukas Moodyssons Ett hål i mitt hjärta och spelar nu Bella – strulig dotter till sol-och-våraren Suzanne Reuter – i bioaktuella 7 miljonärer. Hon tenderar att gestalta snackiga, orädda, ombytliga karaktärer med namn som inte direkt luktar Östermalm.
– Ända sedan jag var 14 har folk frågat hur jag kan ha så bra självförtroende, säger Bråding apropå sin karriär. Och visst, jag har en stark röst och gillar att prata – men bra självförtroende har jag definitivt inte. Jag har alltid känt mig jävligt svag på många sätt. Man är aldrig nöjd med vad man gör. Jag har inte känt mig fin, aldrig känt mig riktigt kvinnlig.
Sanna Bråding har för tidningen Tove berättat att hon tidigare led av ätstörningar på grund av höga prestationskrav. Under mellan- och högstadiet kände hon dessutom, säger hon till Café, komplex gentemot sin två år äldre bror – familjegeniet.
– Han har alltid varit sjukt intelligent, alltid kursetta. Han gick kth:s datalinje och reser jorden runt på stipendium nu. Sjukt smart. Han var alltid så gentemot mig: ”Du är bra på värdelösa egenskaper.” Lite överlägsen, du vet.

När Sanna – som även har en framgångsrik, fotomodellande lillebror – blev rikskänd i Tre kronor fick hon varje vecka stora säckar med beundrarpost. Hon hämtades med taxi till inspelningsstudion och skippade skolan i veckorna. Men var samtidigt mån om att, som hon säger, inte ”freaka ur”.
Efter studenten tog hon därför anställning på Roosters, en snabbmatsrestaurang i Stock-holms innerstad. Hon utbildade sig till aerobicsinstruktör och extraknäckte på ett ålderdomshem för att få nya erfarenheter.
– Jag gjorde allt för att folk inte skulle tro att jag var stroppig. I stället för att tycka att det var coolt att bli igenkänd blev jag ännu blygare.
Var kommer din drivkraft ifrån?
– Min morfar var jävligt envis. Mina föräldrar säger att det är därifrån jag fått det. Morfar rymde hemifrån när han var liten och tjatade sig in i flottan för att kunna komma till Stockholm och jobba. Jag får alltid höra av min polare och min kille att de aldrig träffat någon som är så envis som jag.
Vilka uttryck tar det sig?
– Om jag lovat mig själv att springa två mil klockan fem på morgonen finns det inte att skiter i det. Även om jag har jättemycket att göra – det finns inte att jag fuckar upp det.
Efter gymnasiet hade du två modesta mål: att göra mjukglass och servera vid ett julbord.
– Jag tyckte det var så mysigt med jul. Gillade tanken att hjälpa folk när de skulle ha jultrevligt. Mellan mina andra jobb arbetade jag tre jular på (restaurangen) Hasselbacken.
Du återkommer ofta till den där trivsel-värdinneambitionen, du vill tillfredsställa folk i stugorna. Du blir kanske nästa Arne Weise?
– Nääää, det gör jag inte! Jag har alltid älskat att agera och stå på scen. I ettan skrev jag skitmycket dikter och läste upp dem i skolan. På gymnasiet gick jag teaterlinje. Jag skulle vilja återvända till teatern i framtiden. Hoppas inte mina programledarjobb gjort det omöligt.
Det börjar stå klart vad du har talang för.
– Ja, och det är väl att prata, haha. Jag har alltid gillat att prata. Och det är allt jag gör nu. Som min brorsa alltid brukar säga: ”Måste du prata så mycket?”

Sanna Bråding fyller år

Sanna Bråding låter sig inte stoppas. Trots att hon på lördag bara fyller 25 har hon hunnit med mer än genomsnittsmedborgaren. Hon har haft ett flera år långt engagemang i såpan "Tre kronor", synts i tre olika filmprodukioner och sedan några år hörs hon även i radion som programledare. Dessutom har hon provat på lite mer "vanliga jobb". Ett tag arbetade hon på fem ställen. Samtidigt.

Om man redan haft sina åldersnojor och årsringarna inte är fler än 25 kan man kosta på sig att älska sina födelsedagar och fira därefter, tycker hon.
— På lördag ska jag först gå ut och äta med mina 15 närmaste kompisar. Sedan ska vi festa loss. På söndag firar jag i lite mindre och lugnare skala med min familj. Senare i vår, när min pojkvän fyller 30, ska vi ha ett jätteparty tillsammans också. Det ska bli såååå kul!

Det sprudlar om Sanna Bråding — ett av svensk films hetaste unga löften just nu. Hon är full av förväntningar. Inte bara inför den instundande 25-årsdagen, utan också inför biopremiären den 18 mars på debuterande regissören Maria Esséns långfilm "Som man bäddar" där hon medverkar i en annorlunda roll:
— Jag gör en riktig rockbrud. Spelar trummor i ett rockband där bland annat Alexander Skarsgård ingår. Det är ingen karaktär man gjort innan, precis, och jag fick ta trumlektioner. Men det var väldigt häftigt och det ska bli kul att se vad det blivit av det hela.
Filmen blir den tredje i karriären för Sanna Bråding. För den stora tv-publiken kanske mest känd som den odrägliga Tanja i såpan "Tre Kronor" där hon medverkade i stort sett hela serien från 1995 till 1999. Och senare följde upp med rollen som den kaxiga AD-tjejen Siri i den mera finstämt televiserade dramaserien "Skeppsholmen".

Det stora genombrottet kom dock i höstas när Sanna Bråding i begreppets alla bemärkelser vek ut sig på biodukarna i Lukas Moodyssons senaste och omtalade film — "Ett hål i mitt hjärta".
Att gestalta den frustrerade porrfilmsaktrisen Tess i all hennes utsatta nakenhet krävde onekligen ett stort mod. Men Sanna tvekade aldrig:
— Jag älskade att göra den rollen och jag är stolt över att vara med i filmen.
Hon var sex år när hon teaterdebuterade i en amatöruppsättning.
— Det var så roligt att stå på en scen att jag bestämde mig direkt för att skådespelerska skulle jag bli när jag blev stor, berättar Sanna.
Även om vägen mot målet knappast kan betecknas som spikrak har hon hållit fast vid föresatsen. Uppväxt i stockholmsförorten Orminge, blev teater ett självklart linjeval på gymnasiet. Ett par skolår återstod när den 15-åriga Sanna gick på audition för tv-såpan "Tre Kronor" och fick rollen som Tanja. När såpan var slut var dock gymnasiet avklarat. Den vordna såpastjärnan var då fortfarande inriktad på en framtida skådespelarkarriär. Men så var det detta med alla kompisar som redan hade testat en mängd olika jobb när hon bara provat ett enda. Och var det verkligen skådespeleri hon ville ägna sig åt?
Svaret på frågan söktes under en nästan två år lång, hektisk testperiod. Som mest jobbade hon sju dagar i veckan och hade fem jobb igång samtidigt. Bland annat satt hon i kassan på en snabbmatsrestaurang, satte degar på ett bageri, serverade på ett kafé, arbetade inom vården och jobbade som aerobicsinstruktör samtidigt som hon utbildade sig till barngympalärare.
Icas nya tv-reklamsatsning där produktutbudet smygs in i ständigt nya komiska sketcher, återförde Sanna Bråding till tv-rutan. Och när först produktionsbolaget för "Skeppsholmen" och sedan Lukas Moodysson hörde av sig visste hon att hon var inne på rätt spår.
Fast det ena goda behöver ju inte utesluta det andra. När Sveriges Radio ringde och undrade om Sanna ville prova på jobbet som programledare i P3 måste hon förstås också testa detta. Debuten med programmet "Ketchup Fanclub" hösten 2003 följdes bland annat av "Sommartoppen" sommaren 2004.

I dag, som alla P3-lyssnare vet, livar Sanna Bråding upp P3-etern om lördagseftermiddagarna med sitt energiska programledarskap för "P3 Star". Om detta tycker hon:
— Det är jätteroligt. Radion är ett perfekt komplement till film och tv som jag bara måste göra för att få utlopp för allting jag har inom mig. Men i motsats till att spela en roll så kan jag vara mig själv i radion och det är skönt.
Just nu är hon även i färd med att dubba en film för SVT:
— Det är hur roligt som helst. Man får utlopp för mycket agerande i det också.
Sanna Bråding är uppriktigt glad — och tacksam — för att hon fått chansen att göra så många olika och roliga saker.
— Hoppas bara det håller i sig, säger hon med ett litet skratt. Jag vet vid det här laget att det är skådespeleri jag vill hålla på med. Men för att utvecklas som skådespelare skulle jag jättegärna vilja börja jobba med scenteater nu. Och när det gäller film hoppas jag få fortsätta att göra så många skiftande karaktärer som det bara är möjligt i framtiden.
Men, för att inte de tidigare yrkeserfarenheterna ska gå förlorade:
— Skulle jag gärna arbeta extra inom vården också. Det trivdes jag väldigt bra med. Och när jag tränat upp mig lite mera — också börja jobba som aerobicsinstruktör igen. Det vore skitkul, tycker den blivande 25-åringen.
Monica Frime/TT Spektra

Sanna Bråding bilder


Sanna Bråding fakta

Sanna Bråding, Sanna Erica Bråding, född 5 mars 1980 i Saltsjö-Boo, Nacka, Stockholms län. Svensk skådespelerska och programledare.

Hon växte upp i Nacka och började med teater redan som liten. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s såpopera Tre Kronor.

Bråding blev sedan uppmärksammad 2001 som kassörskan Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA. Ett av avsnitten visar hur Kajsas kollegor önskar henne lycka till i Hollywood. Hon hade också en större roll 2002 i SVT:s såpopera Skeppsholmen. Vid sidan av skådespelandet har hon sedan 2003 jobbat som programledare i radio i programmen Ketchup och Sommartoppen samt lånat sin röst till webbkanalen P3 Star. År 2004 spelade hon med i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta.

Hon var programledare för Idol 2006 tillsammans med Mogge Sseruwagi och för Grammisgalan 2007 tillsammans med Carina Berg.

free hit counter code