Saturday, May 24, 2008

Sanna Bråding i knarkhärva

Det går inget vidare för tjejerna från TV4:s gamla succé Tre Kronor. Johanna Sällström begick självmord och nu uppdagas det att Sanna Bråding är TV-kändisen som försett Stockholms kändiselit runt stureplan med kokain. Sanna med sin oskyldiga och folkliga framtoning kändes som ett helt otippat kort. Ifall det hade varit Carolina Gynning eller någon avdankad dokusåpaskådis hade det varit mer väntat.
Eller kanske inte. I Bret Easton Ellis roman Glamourama agerar fotomodeller terrorister, ingen misstänker dem och på grund av sitt kändisskap glider de omkring i ett overkligt jetsetliv mellan de olika attentaten och ingen förstår vad de egentligen sysslar med.
Möjligen förklarar detta Sannas medverkan i spekulativa Ett hål i mitt hjärta, men det är svårt att förklara hennes inblandning i detta. Sanna är flitigt anlitad till skillnad från många andra så pengar kan knappast varit det enda motivet, men trodde hon att hon kunde gömma sig bakom sin helylleprofil hur länge som helst?
Efter förhör där Sanna Bråding medgivit sin inblandning släpptes hon i fredags ur häktet, och åtal kommer förmodligen att väckas inom det närmaste. Hon riskerar därmed att dömas till ett par års fängelsestraff för langning och innehav.
Det blir förmodligen ingen mer ICA-reklam eller TV4-jobb för Bråding, det verkliga straffet blir förmodligen att hon i framtiden är hänvisad att jobba som programledare i ringprogram på TV3.

No comments:

free hit counter code